Social media inrichting en ontwerp.

Ontvang een vrijblijvende offerte.

Wij bieden diensten voor alle social media kanalen aan. Van Youtube thumbnails tot Linkedin banners.

Naast het ontwerpen van jouw social media elementen, stellen we het ook graag voor je in op jouw kanaal.

We zijn altijd bereikbaar voor jou om hulp te bieden. Via support@wwgmedia.com helpen we je zo snel mogelijk.

Youtube.

Laat je kanaal eruit springen

Een Youtube kanaal is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende banner die sfeer geeft aan je kanaal. We helpen je graag met het ontwerp hiervan.

Meer aandacht voor je videos

Door goede thumbnails te ontwerpen maak je kans op meer weergaven en geef je in één beeld goed weer waar de video overgaat. Hierdoor ga jij je potentiële kijkers nieuwsgierig maken en meer aandacht creëren voor jou en je content.

Instagram.

Passende stijl

Zoek jij een passende stijl voor jouw Instagram kanaal voor bijvoorbeeld je profielfoto of uitgelichte hoogtepunten? Wij denken graag met je mee en ontwikkelen samen een mooie stijl die past bij jou. 

Opvallende posts & story's

Val op met een goed ontwerp voor je Instagram posts of een opvallende story. We helpen jou met een gave stijl die we kunnen gebruiken voor je posts & story’s en geven je ideeën hoe je deze stijl toepast op je kanaal.

Facebook.

Online herkenbaar

Goede ontwerpen voor je berichten, banner en andere uitingen op Facebook maken je herkenbaar en opvallend. Hierdoor val je op en blijf je hangen bij potentiële klanten. 

Linkedin.

Professioneel & stijlvol

Kom professioneel over met een goede Linkedin banner op je kanaal als bedrijf of individu. Laat je Linkedin berichten eruit springen met een stijlvol en converterend design, zodat je de juiste aandacht trekt.